onsdag 1 augusti 2018

Allt har sin tid..

Jag började skriva denna blogg då jag märkte att jag i min privata blogg skrev många tips om saker man kan göra med barn mm. Detta skulle bli en semiaktiv blogg med tips varje vecka och inlägg som ploppar upp då man googlar tex barnvänlig simstrand. Det började bra men sedan märkte jag att det blev lite små stress med att hitta på saker att skriva om, de kom inte mera så där spontat som förr. Vi gjorde inte hela tiden nya saker och då började jag skriva tips inför veckoslut. men det blev sedan bara ännu mer stress som jag inte hann skriva och läsare blev utan vecksluts tips.
Sen blev det längre och längre mellanrum  mellan inläggen. Bytte språk och började dölja barnens ansikten... det blev helt tydligt för mycket och intresset för att hålla igång en blogg avtog.
Jag uppdaterar mycket sällan min privata blogg... tiden att blogga finns liksom inte mer eller just nu.
Tror det blir så att jag tackar för mig och lagar denna blogg till privat så att den iaf finns kvar som ett minne för mig :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar