torsdag 9 februari 2017

jos olette terveenä, viikonlopuksi muutama meno :)

oih voih kun meillä vaan sairastellaan koko ajan... en muista milloin viimeksi lapset olisivat olleet näin paljon kipeenä. En musiat milloin on ollut kokonaista normaali viikkoa ilman että joku on kotona sairaana...
Meillä kyllä pertään AINA kädet ensimmäisenä kun tullaan kotiin, vaihdetaan koulu/tarha vaatteet pois jne jne... tehdään kaikki jotta pöpöt pysyisivtä loitolla mutta jostain ne aina vaan löytää tiensä jonkun kehoon.

Mutta ei voi muuta kun olla iloinen siitä, että on vain flunssaa tai vatsatautuia, siitä aina onneksi jv paraantuu...

Jos olette terveenä niin viikonlopuksi on tarjolla ainakin hiihtokoulua, venemessut, disney on ice ja luistelua parkkihallissa :)


Venemessut


Onko venekuume, tarvitsetko välineitä veneeseen vai tekeeko mieli vain mennä fiilistelemään?
Nyt viikonloppuna ja koko alkava alkuviikko on venemessut Helsingin Messukeskuksessa.

pe10.2.2017klo 14:00
la11.2.2017klo 10:00
su12.2.2017klo 10:00
ma13.2.2017klo 11:00
ti14.2.2017klo 11:00

http://vene.messukeskus.com/

Kaaren Kattoparkin luistinradan avajaiset 11.2.

Kauppakeskus Kaaren luistinradan avajaisia vietetään lauantaina 11.2. klo 10-15, jolloin koko perheelle on tarjolla ohjelmaa aina taitoluisteluesityksistä lasten luistelukouluun. Myös suosittu Paula-lehmä tervehtii luistelijoita muiden eläinhahmojen kanssa. Luistelun lomassa voi piipahtaa kuumalla kaakaolla kauppakeskuksen puolella.Lue lisää luistinradan ohjelmasta: kauppakeskuskaari.fi

Kaaren kattoparkin luistinrata on avoinna säävarauksella arkisin klo 9-21, lauantaisin 9-19 ja sunnuntaisin 10-18. Luistinradalle on vapaa pääsy.


Muumien hiihtokoulu 3-5 vuotiaille

Maunulan ulkoilumajalla

Tässä hiihtokoulussa kohderyhmänä ovat perheet 3-5 vuotiaiden lasten kanssa, jotka eivät vielä osaa hiihtää. Lapsilla tulee olla omat sukset kärkisisiteillä. Opetus on enemmän leikinomaista kuin isompien lasten ryhmässä ja vanhemmat voivat osallistua kouluun.
Muumiperheen hiihtokoulu on Maunulan ulkoilumajalla lauantaina ja sunnuntaina 11.2. ja 12.2. klo 10.30-11.45. Tämä ryhmä on täynnä!

Uusi ryhmä lisätty klo 12.15 - 13.30.  Katso lisätiedot ja ilmoittaudu täällä http://www.helsinginlatu.fi/lajit-ja-toimintamuodot/lapset-ja-perheet/


Lapsikohtainen osallistumismaksu on 10 euroa, toisesta lapsesta 5 euroa.


Disney on ice

Koko viikonloppuna, useampi näytös.
Lippu.fi sivuilta katsoin äsken ja näytti siltä että lippuja on vielä saatavila.
Tänä vuonna teemana FROZEN :)


Itse lähden huomenna Lappiin vuorokaudeksi... meillä viikonloppuna luvassa myös sekä jääkiekkopelejä, futisturnausta ja disney on ice. Eli melkoinen ohjelmatäytteinen viikonloppu meillä tulossa... toivottavatsi pöpöt väistyvät ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar