fredag 20 maj 2016

Viikonlopuksi riittää menoja!

Lasten Espoo

Tapahtuma on hauska ja iloinen koko perheen ilmaistapahtuma Sellon Viaporintorilla ja kirjastossa lauantaina 21.5.2016 klo 10-15.

Ohjelman lisäksi yritysten ja yhdistysten pisteillä mm. kasvomaalausta, ilmapalloja ja legoja. Myynnissä lelujen ja vaatteiden lisäksi hodareita, lakua ja hattaraa!

Mikko Mallikas-elokuvat klo 11.15 ja 13.15, kesto on noin 40 min ja niitä suositellaan yli 3-vuotiaille. Suomenkielinen puhe. Vapaalippuja näytöksiin jaetaan 1,5h ennen näytöstä Sellosalin aulassa. Max 4 lippua/hlö. Ei ennakkovarauksia.

Lastenyhtye Mimmit esiintyy klo 10.30 ja 12.30 kirjastossa.

Rojupöhö nukketeatterin esitykset klo 13.30 ja 14.30 (sama esitys peräkkäin) ja sen kesto on noin 45 min. Rojupöhö esitystä suositellaan yli 5-vuotiaille.

Ohjelmaan voi tulla aikataulumuutoksia.

Tapahtumapäivänä Sellon Viaporintorilla on myös monta kivaa pistettä kierrettävänä. Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös salibandyseura Westend Indiansin kanssa yhteistyössä katusählyturnaus Espoon urheiluseurojen 7-8- vuotiaille!

Tapahtuma on kävijöille ilmainen.

http://www.lastenespoo.fi
https://www.facebook.com/lastenespootapahtuma/

Sea Lifen Haiviikonloppu

SEA LIFEssa vietetään Haiviikonloppua 21.-22.5.2016


Merimaailma SEA LIFEssa on vietetty haiviikkoa joka vuosi aina vuodesta 2004 lähtien! Haiviikon aikana hait ja niiden suojelu saavat ansaitsemaansa erityishuomiota. Tänä vuonna Haiviikot ovat muuntautuneet Haiviikonlopuiksi ja niitä vietetään SEA LIFEssa kaikkina toukokuun viikonloppuina!
Olemme auki joka päivä klo 10-20!

Haihauskaa puuhaa näyttelyssämme:

*Haileikkikerho
*Hai-aiheista hiekkalaatikkoleikkiä
*Hiekkakakku-kilpailuja
*Hainhampaiden etsintää
*Haitatuointeja

Rauskualtaalla tapahtuu:

* Haiopastusta (erityisesti haluamme kertoa suloisista hainpoikasistamme!)
*Kerromme haiden lisääntymisestä ja tutustumme pistepunahaiden poikasiin ja munakoteloihin
*Pääsemme ihastelemaan hainihoa, hainhampaita ja munakoteloita

Myös SEA LIFEn hauska kysymysrata muuttuu hai-aiheiseksi toukokuun ajaksi!


Avoinna
ma-ti klo 10-17
ke klo 10-19
to-su klo 10-17Museoratikka-ajelut

Museoratikka kirtää taas ja kyytiin pääsee Kauppatorilta.

Museoratikka-ajelulle lähdetään Havis Amandalta klo 10–17 puolen tunnin välein. Matkusta helsinkiläisessä avovaunussa vuodelta 1919 tai vetovaunussa vuodelta 1909. Kierros kestää 15-20 minuuttia.

Hakaniemen Sunnuntaikirppis

Hakaniemen torilla järjestetään kirpputori sunnuntaisin 16 kertaa kesän aikana, aina kun torilla ei ole muuta toimintaa!
Torilla on noin 200 myyntipaikkaa sekä myyjiä ja asiakkaita palveleva torikahvila herkkuineen.
Ensimmäinen kirpputori Hakaniemen torilla järjestettiin syyskuussa 2014 ja suosio on huima edelleen!
"Toisen romu on toisen aarre" periaatteella asiakkaat tekevät hyödyllisiä löytöjä myyntipöydistä pikkurahalla!


Lastenliiton perhetapahtuma

Lastenliiton ratkiriemukas perhetapahtuma Fallkullan kotieläintilalla!
Ohjelmassa erilaisia toimintapisteitä mm. vanhojen lelujen ja pelien vaihtopiste (tuo pisteeseen jokin ehjä toimiva lelu ja ota vaihtolelu mukaasi) sekä kello 12:00 nukketeatteri Pinokkio esittää: Kuninkaanlinnan hammassärky. Myynnissä myös makkaraa.

http://www.lastenliitto.fi/perhetapahtuma

Lasten Seurasaari

Sunnuntaina 22.5. klo 11-17 hauskaa puuhailua kaiken ikäisille Antin talon pihapiirissä ja Niemelän torpalla. Huovuta villahelmiä, askartele nappihyrrä tai käpylehmä ja ratsasta keppihevosradalla! Klo 11-15 Antin aukiolla hauskuuttavat muun ohjelman lisäksi myös lampaat ja poniajelut

http://www.kansallismuseo.fi/fi/seurasaari/tapahtumat/toukokuu
https://www.facebook.com/seurasaarenulkomuseo/


Itäkeskuksen uimahallin lelu-uintipäivä lapsille

Itäkeskuksen uimahallissa järjestetään lasten lelu-uintipäivä sunnuntaina 22. toukokuuta. Lelu-uintipäivänä lapset voivat ottaa halliin omat vesilelut mukaan, ja telmimään pääsee kaikissa Itiksen uimahallin altaissa kello 12.00–16.00. Lasten iloksi tarjolla on myös hallin omia vesileluja, ja vedessä peuhaamista tahditetaan ämyreistä soitettavalla lastenmusiikilla.

Lelu-uintipäivänä voimassa ovat normaalit sisäänpääsymaksut, eli alle 7-vuotiaat lapset pääsevät maksutta, 7–17-vuotiaiden pääsymaksu on 2,50e ja aikuisten pääsymaksu on 5,50e (muut 3e).

Maan alla sijaitsevaan massiiviseen Itäkeskuksen uimahalliin mahtuu kerralla peräti 1000 kuntoilijaa. Hallissa on ison 50 metrin altaan lisäksi myös lasten-, opetus-, kylmävesi- ja poreallas, kuusi saunaa ja höyrysauna, kuntosali, hyppytorni sekä kaksi vesiliukumäkeä, jotka ovat etenkin lapsien suursuosiossa.


                             Mukavaa viikonloppua kaikille!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar