fredag 4 mars 2016

Viikonlopun menot ja kilpailu tulossa!

Talvilomat, sairastupa ja arki ovat vieneet kaiken ajan mutta perinteisesti alla viikonlopun kuumimmat menot :)


Goexpo

Goexpo koko viikonlopun tapahtuma Messukeskuksessa.
kaikkea urheiluun ja liikuntaan liittyvää!

Kädentaitomessut

Wanhasatama
la5.3.2016klo 10:00-17:00
su6.3.2016klo 10:00-17:00

Helsingin Kädentaitomessuilla yhdistyy hyvä suunnittelu, aidot materiaalit ja tekemisen taito. Kotimaiset kädentaitajat tarjoavat laadukkaita koriste- ja käyttöesineitä, yksilöllisiä vaatteita ja asusteita aikuisille ja lapsille, sekä paljon muuta. Messuilla voit hankkia myös tarvikkeita ja työvälineitä. Ihastu työnäytöksistä, näe ja koe.
Aikuiset 10 €
Lapset 7-15 v. 5 €
Ryhmälippu 8 €

http://www.mediapromessut.fi/


Rompekirppis

su 6.3.2016 klo 10:00

Konepajan Bruno
Aleksis Kiven Katu 17 A

Rompekirppiksellä kaupataan pääasiassa rompetta väsääjille, värkkääjille, veneilijöille, purkajille, pyöräilijöille, korjaajille, seikkailijoille, kutojille, kalastajille, kiipeilijöille, kuvaajille... Siis kaikille!

Puotilan Kartanon Maalisrieha

Ohjemassa poniratsastusta kello 11-13, makkaranpaistoa, Marjaniemen VPK:n paloauto, urheiluseura Valtin leikitystä, Vuosaari Golfin puttirata, Helsingin Latu esittelee Rastilan talviuintia, kappelissa avoimet ovet kello 12-12.30 ja paljon muuta.

Vapaa pääsy!

tapahtuman facebooksivutSiinä jonkun verran tekemistän maaliskuun ensimmäiselle viikonlopulle.
Itse laitan tänne blogiin viikonlopun aikana kilpailun pystyyni sillä blogihan täytti viikonloppuna vuoden!!! Kilapailun palkonto liittyy mm yhteen tulevaan omaan projektiiin jonka olen tyästänyt aina kun aika on antanut myötä. Mutta siitä lisää viikonlopun aikana, stay tuned :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar