måndag 22 februari 2016

Hiihtoloma

Tällä hetkellä on täällä eteläsuomessa hiihtoloma viikko
Kaikilla ei ole mahdollisuus lähteä etelään tai laskettelulomalle ja joka päivä ei väälttämättä jaksa hiihtää tai olla urheilullinen vain siksi että on hiihtoloma. Mitä sitten keksiä? Alla muutama vaihoehto mitä muuta voi tehdä kun hiihitää:

Reaktori 2016

Reaktori tarjoaa talvilomaansa kaupungissa viettäville nuorille hurjasti tekemistä ja toimintaa. Voit kokeilla uusia juttuja vauhdikkaista liikuntalajeista kädentaitoihin ja kiinnostaviin työpajoihin. Reaktorin neljä teemaa ovat pelit, liikunta, kesä ja kulttuuri.

http://reaktori2016.munstadi.fi/

Haltian Hiihtoloma viikko

Suomen luontokeskus Haltiassa tapahtuu monenmoista Etelä-Suomen hiihtolomaviikolla.

ohjelma

Liikuntaa


Liikuntaa päivittäin koko viikon ala-asteikäisille Töölössä Easysport-tapahtumassa. Tupa on täynnä toimintaa joka päivä klo 11.-14.00 välisen ajan, ja mukaan pääsee Kisahallin pääsymaksun hinnalla (1,50€ lapset). Urheiluseurakumppanit yhdessä liikunnanohjaajiemme kanssa varmistavat, että aika ei taatusti käy pitkäksi! Lisäksi tiistaipäivän toimintaan omaan jännityksensä tuovat Duutson-veijarit Jarppi ja HP.

Helsingin kulttuurikeskuksen tarjoama talviloma ohjelmat linkin alta...


Meillä viettää talvilomaa poika ja  mies. He lähtevät Teneriffalle huomenna kahdestaa.
Me tytöt jäädään kotiin kahdestaan. Viime vuonna oli sama juttu ja oli todella onnistunut viikko kaikinpuolin kaikille. Täytyy kyllä myöntää että hieman kaduttaa päätöstä että ei lähdetä mukaan... mutta kesällä sitten vaihteeksi  viisi viikkoa lomaa :)

Kun me oltiin pieniä niin oltiin perheen kanssa aina mökillä viikon kun oli hiihtolomaa. Siihen aikaan oli paljon  lunta  tähän aikaan ja käytiin metsässä ja jäällä hiihtämässä, pulkkamäessä ja olimme oikeastaan koko päivän aina ulkona. Muistaakseni ikinä ei ollut tylsää :) en tiedä miten sellainen viikko onnistui nykyään kun vaikuttaa siltä että lapset ja nuoret kyllästyvät ja tylsistyvät niin helposti...

Mukavaa hiihtolomaviikkoa kaikille!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar