onsdag 16 december 2015

pettynyt Helsingin keskustan lelukauppoihin

Tällä kertaan vähän poikkeava postaus mitä yleensä laitan...

Olin eilen auttamassa äitiäni lasten joululahja hankinnoissa. Kiertelimme kaupungin kaupat ja ostimme myös muutakin kuin lasten lahjat..

Aloitimme lastenlahja hankinnat Stockmannin leluostatolta joka on siis nykyää Hamleys. Osasto on laajentunut mutta valikoima suppeampi ja hyllyt tyhjät! Legoja ei ollut ollenkaan, kaikki loppu!!!
Muutenkin kun se o nykyään shop in shop niin hinnat ovat myös sen mukaiset, Hamleys lisä ja Stockmann lisä :(

Mentiin sitten tyhjin käsin Forumin BR:ään ja siellä sama tilanne, Lego hyllysssä jäljellä vain kalleimat yli 100 euron pakkaukset ja mutkin lelut kuten Playmobilit, Sylvanianit, turtles ja tämän jolun hitti juttuja ei ollut tai todella niukasti.
Jaksettiin vielä mennä Kampin BR:ään... taas sama juttu!
Hankittiin sitten lapsille jotain vastaavaa (ei heidän toiveensa) ja kassalla kuulin kun eräs myyjä sanoi että juu on meille tullut kuorma mutta ei olla ehdity purkamaan sitä!!! Siis mitä!!! Varasto täynnä ja myyvät ei oota!!
Meille tämä oli ainuut päivä kun päästiin ostoksille ennen joulua ja varmasti  monella muulla sama tilanne. Inhottavaa kun lasten toiveet jäävät saamatta sen takia että "kuormaa ei ehditä purkaa" :(

Joten jos asutte Helsingissä menkää vaikka Vantaan Toys R Us:iin ostoksille jos haluatt saada mitä haette. Keskustan kauppoihin ei kannata luottaa.
Tietty pieneet erikoislelukaupat kuten Zicco, Kartuuni ja Ombrelliino ovat täynnä kaikkea hauskaa mutta varsinkin legoja kannatta hankkia keskustan ulkopuolelta!

Toivottavasti saatte kaikkea  mitä olette hakemassa, minulta puuttuu enää yksi lahja ja sen teen itse joten se on vain itsestäni kinni saanko valmiiksi vai ei ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar