fredag 16 oktober 2015

Viikonloppu tarjoaa...

..taas kaikenlaista tekemistä pääkaupunkiseudulla:


La 17.10. Design museon DESIGNPAJASSA Lasten vuoro osallistua!

Lapsen vuosisata -näyttelyssä on esillä lasten ideoista alkunsa saaneita sairaalapyjamia, jotka on toteuttanut Vimma-yrityksen Marjut Rahkola ja printtisuunnittelija Maija Louekari. Muotoilija Aino Kivirannan ja Designmuseon museolehtori Hanna Kapasen vetämässä Designpajassa lapset saavat ideoida uudenlaisia sairaalatekstiilejä. Lähtökohtana on Uusi lastensairaala -hanke. Työpaja soveltuu kaikenikäisille, alle kouluikäisille vanhemman kanssa yhdessä. Työpaja toimii nonstop-periaatteella

Designmuseossa on myös meneillään näyttely suunnattu lapsille.

lisä infoa

Su 18.10 Tule viettämään kanssamme valtakunnallista satupäivää Designmuseoon

Satupäivän ohjelma
Klo 12–16
Museon ystäväyhdistyksen DAMY ry:n vapaaehtoiset ja museon oppaat lukevat satuja lapsille ja lapsenmielisille. Luettavana on muun muassa pohjoismaisia lasten satuklassikoita sekä vuoden 2015 Rudolf Koivu -kilpailun kymmenen kärki.

klo 13 ja klo 15 Lasten ja perheiden ohjattua suunnistusta Lapsen vuosisata -näyttelyssä

klo 14–16 Etana Editions leikittää perusmuodoilla avoimessa nonstop-työpajassa

Klo 14 ja klo 15
Tumbling Time – taaperoiden liikunnallinen hetki 2. krs näyttelytilassa
Tanskalainen bObles uskoo luoviin leikkeihin, panostaa motoriseen kehitykseen ja haluaa tuottaa iloa niin lapsille kuin heidän vanhemmilleen.
Tumbling time on tapahtumakonsepti, jossa leikin keinoin opitaan, miten voidaan kehittää lapsen motoriikkaa ja tarjota motorisia haasteita. Tapahtumassa pyöritään, kontataan, hypitään ja tasapainoillaan.

Valokarnevaali 2015

Viimeistä viedään Linnanmäen kaudessa...

Linnanmäen kauden päätösviikko sytyttää huvipuiston kirkkaaseen loimuun, kun lokakuun Valokarnevaali kylvettää kävijöitä puiston tuhansien lamppujen loisteessa. Jokaisena tapahtumapäivänä on luvassa laadukasta viihdettä sekä isolle että pienemmälle karnevaalikansalle, kun Lintsin lavoille nousee toinen toistaan valovoimaisempia esiintyjiä. Kaikki huvipuiston palvelut panevat parastaan tarjoten iloisen elämyksen hämärtyvään syksyyn. Alueelle on maksuton sisäänpääsy ja suuri osa laitteista on auki säävarauksella.

lisä infoa
Zippyn Zombiseikkailut

Huikean jännittävät Zombiseikkailut järjestetään Seikkailupuisto Zippyssä lokakuussa. Seikkailussa edetään otsalampun valossa, reittien varrella on erilaisia yllätyksiä - luvassa on syksyn ehkä jännittävin ilta!
Tapahtuman ikäsuositus 12+. Nuoremmat seikkailijat ovat tervetulleita samoina päivinä klo 14-18 välisenä aikana.

 15-17.10. klo 18:30-22:00

Lisä infoa


Forum Grand opening!

Kauppakeksus Forumia on uudistettu ja remontoitu ja nyt on avajaisten aika, alla mitä ohjelmaa on luvassa viikonlopun aikana:

Perjantaina 16.10.
For Fashion
klo 15.00 - 16.30 DJ Kristiinä Männikkö (0-kerros)
klo 17.00 - 19.00 Cheek jakaa nimikirjoituksia uuden levynsä Alpha Omega:n kunniaksi 0-kerroksessa.


Lauantaina 17.10.
 For Kids. Omistettu perheen pienimmille!
klo 10.00 Riesa-Pelle esittäytyy, Name It:n muotinäytös 0-kerroksessa minkä jälkeen Riesa tekee hauskoja väänneltäviä ilmapalloilla lapsille
klo 11.00 - 14.00 Brio Play Event 3. kerroksessa
klo 14.00 - 17.00 DJ Emma Kemppainen 0-kerroksessa

sitten viimeisenä niin äidit voivat suunnata I LoVE ME MESSUILLE
Messukeskukseen pe-su. Lapset voivat jäädä kotiin tai sitten Messukeskuksessa on leikkihuone, sitä olen kehunut aikasemminkin ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar