fredag 28 augusti 2015

Mitä viikonloppuna?

Tänä viikonloppuna on muutama meno johon koko perhe voi osallistua...

Helsingin 30. sarjakuvafestivaalit 2015

Helsingin sarjakuvafestivaalit ovat Pohjois-Euroopan suurin sarjakuvatapahtuma; teemana tänä vuonna Hongkong ja Etelä-Korea sekä pienlehdet. Tapahtuma on osa Helsingin juhlaviikkoja. Ohjelmassa tekijähaastatteluita, keskustelupaneeleita, sarjakuvanäyttelyitä, työpajoja, performansseja, kilpailuja ja iltaklubeja. Pääteltassa kirjamyyntiä & ohjelmaa ja omakustanteita Pienlehtitaivaassa. Lisäksi oheisohjelmaa ja näyttelytarjontaa.

Tapahtumapaikkana toimivat Lasipalatsin aukio ja monet muut tapahtumapaikat ympäri kaupungin. Koko perheen ilmainen kaupunkifestivaali, paikalla on myös mm. katuruokaa. Ami Hauhion näyttely Laiturilla

Nukketeatteri Sytkyt 30 vuotta nukkenäyttely

Nukketeatteri Sytkyt esittelee nukkejaan 30 vuotisen uransa ajalta Talvipuutarhan kasvien keskellä.

Tämä näyttely loppuu sunnuntaina joten nyt on viimeinen tilaisuus käydä kurkkaamassa jos perheessä on nukke intoilioita. Muutenkin niin Talvipuutraha on kiva paikka käydä lasten kanssa.

Vapaa pääsy

Suomen luonnon päivä 2015

Suomen luonnon päivän pääjuhla järjestetään Haltiassa kolmatta kertaa. Tänäkin vuonna Haltia lähiympäristöineen kuhisee maksutonta ohjelmaa joka lähtöön. Tekemistä löytyy isommille ja pienemmille, ja tarjolla on sekä rauhallista että sykettä nostavaa ajanvietettä. Kaiken ohjelman keskipisteenä on Suomen ainutlaatuinen luonto.

Vapaa pääsy,  tässä linkki tapahtumaan.

Näiden tapahtumien lisäksi niin on taas Siivouspäivä lauantaina. Kirpputoreja ja myyjäisiä ympäri kaupunkia. Lisää infoa tästä linkistä

lisäys...Kauppakeskus kaaressa  on Kaaren kekkerit lauantaina, paljon tekemistä ja ohjelmaa koko perheelle!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar