onsdag 17 juni 2015

Blogi listani

Olen blogi fani, melkein fanaattinen sellainen. Rakastan lukea blogeja ja suosikki blogejani voin selailla läpi uudelleen ja uudelleen. Luen enemmän blogeja kuin kirjoja tai lehtiä. Jotkut ihmiset vaan osaa kirjoittaa, ottaa kuvia ja tehdä visualisesti mielenkiintoisia blogeja. Blogeja on laidasta laitaan, varmasti maailman jokaisesta aiheesta löytyy jonkin sortin blogi. Jotkut blogit ovat alkuun mielenkiintoisia mutta jossain vaiheessa mielenkiintoni loppu, se on vaan se joku juttu joka saa minua palaamaan lukemaan niitä tiettyjä.
Itse luen enimmäkseen lapsiin liittyviä blogeja, muutama muoti ja treeni/urheilu blogi mahtuu lukulistaan myös..
Lapsiin liittyviä blogeja on muutama jonka haluaisin jakaa teidän kanssa. Nämä ovat varman monelle jo entuudestaan tuttuja mutta ehkä jollekin uusia.

lattemamma kuvankaunis Sofia kirjoittaa lasten vaatteista, leluista, ruokajuttuja ja sisustuksesta.
Hän pukee lapsiaan (kaksi tyttöä) kauniista klassisiin tyttöjen vaatteisiin. Toivoisin että voisin pukea omaa tytärtäni yhtä kauniisti, mutta mitä sille voi kun hän on peikkolapsi joka haluaa olla niin kun veljensä ;)

kaunispienielämä   blogin kirjoittaja on kolmen lapsen äiti joka kirjoittaa askartelu juttuja, sisustuksesta ja muuta elämään liittyviä juttuja. Blogissa on kauniita kuvia, kauniisti puettuja lapsia ja paljon askartelu vinkkejä.

magicpoks suloinen Maj kirjoittaa aikalailla kaikkea perhe-elämään liittyen, muotia, lastenmuotia, sisustusta ja arkielämästä.
Majn kuvat ovat värikkäitä ja niistä tulee aina hyvä mieli. Hän kirjoittaa myös palstaa mammatyylit jossa on esittelyssä eri äitejä ja niiden tyylit.

sofiaruutu ehkä yksi suomen kauneimmista naisista kirjoittaa pääsääntöisesti muodista mutta mukaan mahtuu myös perheen arkea ja lapsiaiheisia kirjoituksia.

minttuvirtanen eli Kimi Räikkösen puolison blogi. Tämä on uusi blogi löytö minulle. Kysyn vaan että kuka ei halua lukea mitä Räikkösen perheen arkeen kuuluu?! Sitä paitsi Mintulla on hyvät vinkit miten päästä kuntoon raskauden jälkeen.

nämä ovat siis suomalaiset blogit, perhe elämään liittyviä blogeja josta pidän.

Vinkkejä muista saman tyyppisistä blogeista saa antaa!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar