fredag 15 maj 2015

Viikonloppuna mm Arabian katufestivaali, katu kirppis Töyrynummella ja ravintolapäivä

Mitä tehdä viikonloppuna??

Valiinnanvaraa löytyy sillä tänä viikonloppuna on paljon hauskoja lapsiperheille sopivia juttuja.

Aribassa on launataina 16.5 klo 12-18 Arabian katufestivaalit jossa tapahtuu kaikenlaista hauskaa kaiken ikäisille.(kuvat lainattu täältä)

Taidetta, roukaa, kirppareita musiiikkia jne jne

Tuo & Vie-ilmaiskierrätystorille voit tuoda kaiken kierrätykseen kelpaavan ja viedä itsellesi sopivat mukanasi. Kaikki ehjät, myös huonekalut käyvät!


Tästä linkistä lisää tapahutmasta!Lisää kirpputoritapahtumaa löytyy Töyrynummesta jossa kokonainen korttelin muuttuu isoksi kirpputoriksi!

alla teksti visit helsinki sivuilta:

Katukirppis Töyrynummen kaduilla ja kujilla

Töyrynummen perinteisessä katukirppiksessä sunnuntaina 17.5. ovat mukana ainakin Yläkaskenkuja, osa Yläkaskentiestä ja Yrttimaantiestä, Vallesmannintie ja Kytöpolku. Tarjolla on lasten ja aikuisten vaatteita, leluja, kodintarvikkeita, kirjoja, huonekaluja, urheiluvälineitä sekä tietenkin kahvia, mehua ja pullaa!

Katukirppikselle on paras kulkea kävellen tai pyöräillen, mutta tapahtumaan on loistavat kulkuyhteydet myös busseilla: 70 tuo Kytöpolun pysäkille suoraan Kytöpolun ja Vallesmannintien risteykseen. 72 kuljettaa Vallesmannintien kupeeseen. 77A ja seutubussi 577 puolestaan Vallesmannintien sekä Yläkaskenkujan pysäkeille.

Tervetuloa tekemään löytöjä klo 10-13
Sinne siis tekemään löytöjä niin isoille kuin pienille!
Lauantaina 16.5 on taas Ravintolapäivän vuoro jolloin kaikilla on mahdollisuus perustaa päiväksi oman kahvilan, ravintolan tai muun ruokaa/juomaan myyvän pisteen.
Tästä linkistä löydät missä päin pääkaupunkiseutaua ravintoloita löytyy.
Toivotaan että sää sallii ravintolapäivää ja että kikille "ravintoloitsille" riittää nälkäisiä asiakkaita :)

(kuvat googlesta)

Eiköhän tuosta joukosta löydy jokin meno kaikille jolla ei ole vielä mitään suunnitelmia viikonlopulle.
Me lähdetään tänää mökille sukujuhliin ja toivotaan että sää salli meitä jotta voidaan syödä "oman ravintolan" ruoat  ulkona terassilla ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar