torsdag 28 maj 2015

ltapäivä Linnanmäellä ja hetki yhdelle lapselle

Helsingin Linnanmäki on siitä kiva että ei ole sisäänpääsymaksua.
Voi vaikka vain mennä kävelylle ja nauttia tivolitunnelmasta ilman että joudut maksamaan mitään.
Muutama laite on ilmainen joten varsinkin perheen pienimmillle se muutama laite, jäätelö ja popcornit ovat täysin riittävät tivolipäiväksi.

nakiton hodari (avocado, salsaa, sipulia ja korianteria) oli hyvää!

 Käytiin myös Sea Life:ssa. Olin hieman pettynyt siihen niitten uuteen näyttelyyn "selviytyjät", minusta se minkä tilalle tämä tuli oli parempi. Se oli suomalaiset kalat ja se oli hienosti tehty mm talvimaisemaan. Mutta lapset viihtyivät sehän oli se pääasia.

Itse en tykkää laitteista ollenkaan, minulle tulee huono olo jo pelkästään karusellissa, mutta tivoli tunnelmasta pidän, kaikki ovat niin iloisia :)

Poika on jo sen ikänen/ pituinen että hän pääsee jo vähän isompien lasten laitteisiin, ainakin aikuisen kanssa. Viime kesänä annettiin hänelle tivolipäivä jolloin sisko oli hoidossa ja oltiin kolmisteen Linnanmäellä ja käytiin "isojenlasten" laitteissa. Se oli arvostettu juttu!

Meillä on muutenkin tapana aina välillä antaa lapsille "oman hetken" jolloin kyseinen lapsi saa hetken yksin meidän vanhempien huomion. Se tekee hyvää lapselle ja myös meille vanhemmille kun voi keskittyä ja kuunnella vain yhtä. Tällainen hetki on myös esim ollut käynti parturissa ja sen jälkeen ravintolaan syömään tai stockalle valitsemaan jonkun legon. Leffateatteri käynti tai uinti reissu. Susittelen tätä, aina ei tarvitse olla koko perhe tekemässä vaikka ollaankin perhe ja sisaruksia.
Sama juttu oli poikien Teneriffa reissu (siitä muuten tulossa vielä juttu) :)

Tivolipäivä väsytti lapsia niin, että tyttö nukahti syliin bussipysäkillä :)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar