fredag 10 april 2015

Aina ei mene suunnitelmien mukaan!

Nyt täytyy myöntää että blogin päivittäminen ei mene ihan nappiin!
Syitä on siihen monta mutta en jaksa niitä kaikki käydä läpi...ongelma on se että tarvitsen 1-2 tuntia lisää vuorokauteen.
Itse kun luen paljon blogeja, niin pidän siitä ja palaan päivittäin lukemaan niitä blogeja jotka päivittyvät useasti/ päivittäin. Se on aina pieni pettymys kun innokkaana avaa jonkun blogin mutta uutta kirjoitusta ei ole..
Eivät kaikki huippu bloggaajatkaan päivitä joka päivä mutta jotenkin tuntuu että olen tuottanut pettymyksen huonolla päivityksillä.
Kirjoilutuksia ja ideoita on muistivihko täynnä, mutta kun aikaa ei ole, ainakaan juuri tällä hetkellä.
Yhteen kirjoitukseen kuvineen ja linkkeineen saa helposti kulumaan tunti tai kaksi. Siihen päälle vielä se että minun pitää lukea tekstit läpi moneen kertaan jotta löydän kaikki kirjoitusvirheet.

Omaa salasanallista blogia päivitän noin puolessa tunnissa, mutta siinä ei haittaa kirjoitusvirheet eikä vähän huonot kännykkä kuvat. Mielestäni jos johonkin ryhtyy niin kannattaa panostaa siihen 100%, ja sitä minä haluan tämän blogin kanssa.
Tämän viikon aiheet piti olla sadevaatteiden arvostelu, askartelua ja vinkki miten saa lasten vaatteisiin lisää käyttöikää...
noh…sadevaatteet ovat tällä hetkellä tarhassa enkä ole saanut niistä blogiin kelpaavaa hyvää kuvaa, askartelu ei mennyt ihan nappiin (tehtiin taika taikinaa) mutta se ei ole vieläkään kuivunut ja kuvat miten saada lasten vaatteisiin lisää käyttöikää en ole ottanut sillä kaikki ne vaatteet ovat pyykkikorin pohjalla ;)
Ei ole aina helppoa olla bloggaaja!

Siinä siis "selitys" miksi blogia en ole päivittänyt niin kuin lupasin.

(vanha kuva)


Tänään olen menossa lapsimessuille ihan yksin, ei lapsia ei miestä eikä kavereita.
Ajon rauhassa kierrellä ja poimia messuilta ideoita ja omia suosikkeja.
Vaikka joutuisin istumaan koko yön tänään niin teen messuista kirjoituksen ja myös muutama ajastetun kirjoituksen sillä la-su olen tyttökavereiden kanssa Tallinnassa.

Mukavaa viikonloppua!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar