fredag 20 mars 2015

Välikausisaappaat

Silloin kun vielä oli lunta ja oli se aika kun lumi suli kovaa vauhtia ja lätäköitä oli joka puolella mutta samalla oli vielä kylmää, niin meidän lasten kuomat olivat aina läpimärkiä.
Jos heille laittoi kumisaapaat niin he olivat kuin bambi jäällä.
Pitkän etsinnän jälkeen löysin Ellokselta jotain mitä halusin koittaa, tilasin molemmille lapsille elloksen omat välikausisaappaat hinta joku 23€.

Saappaat ovat todella kevyet ja tehty yhdestä muotista näin ollen ei ole saumoja jotkaa saattavat jossain vaiheessa päästää vettä sisään..
Toimii vedessä

ja lumessa


Saappaissa on fleecetyyppinen vuori jonka voi otta pois ja silloin saappaita voi käyttää kesällä.

Kun positaa vuoren niin koko tulee noin 1-2 cm lisää joten kun jalka kasvaa niin tästä saa hyvän koon myöhemmin poistamalla vuoren

Tyttö sai keltaiset

Pohjassa on reilusti uria joten näillä pystyy hyvin kavelemään lumessa eikä liukastu.

Hifisteliälle lisää tietoa :)

Viime vuonna poika piti helmi-huhtikuun saappaita ja ne ei yskinkertaiseti kestänyt niin kovaa kulutusta. Ja se oli juuri saumat jotka petti kun lapsi likkuu niin että saapas välillä menee ihan myttyyn.
Mutta nyt näillä niin ollaa ainakin tostaiseki pysytty kuivana ja lämpimänä.

Ellokselta tilaaminen käy helposti mutta välillä saattaa kestää noin 1,5 viikkoa ennen kuin lähetys saapauu ellei maksa express lähetyksestä.

Näissä saappaissa koot olivat melko reilut.
Tytön saappat vaihdoin jo kerran ja seuraavatkin olivat liian isot, eli ei kannat ostaa kasvuvaraa vaan juuri se oikea koko. Ainakin koossa 19-25.

Tämä postaus tuli vähän myöhään sillä nythän on jo aika ostaa laspille välikausi/ kevät KENGÄT... :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar