fredag 20 mars 2015

TOIVOA ON – ON -hyväntekeväisyyshuutokauppa


Selailin äsken Facebookia ja ystäväni oli laittanut linkin Syöpäläisten hyväntekeväisyys huutokaupasta, ajattelin jakaa sen täällä:


Netti sivut ja facebook sivut

Tyksin lasten ja nuorten syöpäosastolla UC10 lastenohjaajan työsopimusta ei voida jatkaa oppisopimuksen päätyttyä huhtikuun puolessa välistä lähtien, koska sairaanhoitopiiri elää säästöpaineissa ja kaikki varat ohjautuvat ensisijaisesti lakisääteisten palvelujen tuottamiseen.
Monet lapsista viettävät osastolla usein pitkiä aikoja ja hoidot ovat erittäin raskaita. Syöpähoidoissa oleva lapsi on poikkeuksellisen herkkä saamaan erilaisia infektioita, esimerkiksi tavallinen flunssa saattaa edetä nopeasti hengenvaaralliseksi taudiksi. Tämän vuoksi lapsia suojataan mahdollisilta tartunnoilta, joten heidän sosiaalinen toimintaympäristö kaventuu. Lapsi joutuu luopumaan monista normaalin arjen toiminnoista, kuten päiväkodista, koulusta, harrastuksista ja tapahtumista.
Osaston lastenohjaaja on ollut tehtävässään aito ja ihmisläheinen, vaikka lasten taustat saattavat olla erittäin haasteellisia niin lapsen sairauden kuin esimerkiksi kulttuuritaustan vuoksi.
Tällä hetkellä Sykerön tärkeänä tavoitteena on säilyttää lastenohjaajan hoitoa tukeva työpanos lasten syöpäosastolla osana moniammatillista työryhmää. Tämä huutokaupankin tuotto ohjautuu suoraan lastenohjaajan palkkaukseen.Kiitos kun tykkäät ja jaat!Toivoa on -on 


TEKSTI JA KUVA KOPIOITU FACEBOOKISTA!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar