onsdag 18 mars 2015

Meihiläisen lastenlääkärit

Olen muutaman kerran joutunut käyttämään kaupunging terveyspalvleuita kun lapset ovat sairastuneet ja lääkärillä käynti on ollut välttämätöntä, en ole ollut tyytyväinen n.
Ajan samalle päivälle olen kerran saannut ja joka kerta on ollut vastassa henkilö joka ei oiken osaa olla lasten kanssa. En tietenkään tyrmää kaupungin palveluita, nehän ovat todella hyvä etu mutta palvelua vois mielestäni kehittää ja paljonkin. Neuvolapalveluun olen todella tyytyväinen.Onneksi meillä on vakuutus jotta voimme käyttää esim Mehiläisen lääkäripalveluita joka on meidän suosikki paikka.
Esikoinen oli korva lapsi ja nyt näyttää siltä että nr kaksikin on, juuri nyt päällä tulehdus molemmissa korvissa.
Juuri korva lääkärin luonna olemme käyneet paljon ja suosikkimme Mehiläisestä on Mervi Närkiö.
Poika tietystä syystä pelkäsi pienenä valkotakkisia ihmisiä ja tyttö pelkää joka kertaa kun mennään jollekin vastaanotolle.
Mutta Merviä he eivät pelkää, menevät reippaasti sisään ja antavat lääkärin tutkia rauhassa.
Mervi on nopea ja osaa käsitellä lapsia.
Pojalle tuli putket ja nielurisat leikatiin ja molemmat operaatiot teki lääkäri Närkiö.

Kun odotimme tyttöä käytiin kerran Mervin luonna kun pojalla oli korvat kipeenä

Kun astuimme ovesta sisään hän sanoi juuri muutaman päivän sitten miettivän mitä meille kuuluu ja hymyili kun näki että odotimme toista lasta.

Nyt maanantaina kun käytiin pitkästäaikaa Mervin luonna tytön kanssa hän kyseli mitä pojalle kuuluu. Hänen tapaansa saada jokaisesta potilaasta / perheestä ainuutlaatuisen on ihailtavaa!Voin siis lämpimästi suositellaTöölöön Mehiläisen palveluita ja erityisesti Korva ja Nenä erikoislääkäriä Mervi Närkiö.

Tölöön toimipisteet ovat myös todella siistit ja siellä ei ole ikinä ollut ruuhkaa ja ollaan aina saatu aika samalle päivälle, jos ei Merville niin jollekin toiselle lääkärille

Ajan pystyy helposti varaamaan netistä:paikka, erikoisala, lääkäri ja aika.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar